Start 8-daagse Ondernemen Zonder Grenzen Summer School!

Start 8-daagse Ondernemen Zonder Grenzen Summer School!

Ondernemen zonder grenzen Summer School

Wil je meedoen aan de businessplancompetitie van Ondernemen Zonder Grenzen, maar mis je nog kennis op het gebied van financiën, het formuleren van jouw waardepropositie of marketing en communicatie? Dan biedt de OZG summer school uitkomst! Je kunt alle 8 cursusdagen volgen of enkele modules. Bekijk het factsheet voor meer informatie! Deadline voor aanmelden is 20 juli.

De OZG summer school in augustus en september biedt startende ondernemers de kans om onder begeleiding hun wereldidee uit te werken tot een concreet businessplan. De 8-daagse cursus bestaat uit een gevarieerd programma, waarin inhoud verzorgd wordt door gastsprekers als Harmen van Heist van Rural Spark en Nassira Boudhan van A-Lief, en experts van E&Y, BiD network, de Impact Hub en NCDO. In de praktische sessies ga je vooral zelf aan de slag.

Het is mogelijk om de hele 8-daagse te volgen, of een of meer 2-daagse modules. Op de website ondernemenzondergrenzen.nl vind je alle informatie over het programma en de voorwaarden voor deelname.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de summer school? Neem dan contact op met Josje van de Grift, 020 568 8751 of mail naar jvandegrift@ncdo.nl of bekijk het filmpje met verhalen van oud-deelnemers.

 

Related Blogs